Várlak, mint csillámló holdfényt az éj,
várlak, mint pelyhes hóhullást a tél,
várlak, mint álmot a gyermek, ha fél,
várlak s a napokat számlálom.

Várlak, mert érzem, közel vagy már
várlak, bár előtted még hosszú út áll,
várlak, hisz tested a testemben él,
repesve várom, hogy megszülessél.


Pár nappal Dávid születése előtt Orsi ezt a versikét osztotta meg a barátaival, s bevallom megkönnyeztem, hiszen én is nemrég lettem édesanya és ismerős a versben leírt boldog várakozás. Orsival mindig arra vágytunk, hogy egyszerre várjunk kisbabát.

A vágyunk teljesült, bár én személyesen már nem láthattam Orsit pocival, mivel Dublinban élek és nem készíthettem róla kismama képeket 🙁 . Egyedül az vigasztalt, hogy aznap, amikor Orsi és Peti megtudta, hogy babát várnak, én is ott voltam velük és együtt örülhettünk a jóhírnek :).

Isten hozott, ölelésért nyújtózó aprócska karok, szunyókáláskor félig lehunyt szemek. Isten hozott, apró kezek és apró lábacskák, édes kuncogások és mosolyok.

Isten hozott Dávid, egy világban, amely csak Rád várt…. hatalmas szeretettel! Mint fogadott nagynéni, ígérem sok-sok szép képpel és élménnyel foglak majd megajándékozni Téged és a szüleidet.

Drága Orsi és Peti! Kezdetnek, fogadjátok szeretettel ezt a pár portrét, egy nevetéssel teli délután emlékére. Remélem még sok szép ilyen délután vár ránk ;).

Hatalmas öröm számomra, hogy nemcsak a házasságkötéseteket, de szerelmetek gyümölcsét is én fotózhatom! Köszönöm a barátságotokat, ami a gyermekeink születésével egy újabb, csodálatos dimenzióba lépett.

Anyának, szülőnek lenni Isten legszebb ajándéka ♥ Adjatok hálát minden egyes pillanatért!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *