Kicsit megkésve jön ez a blogbejegyzés itt a tél kezdetén, de biztos vagyok benne, hogy képzeletben senkinek sincs ellenére elnyújtózni kicsit a nyár karjai között :). Ahogyan egy pici lurkó, Nimród elnyújtózott várandós édesanyja, Bella karjai között az augusztusi melegben. Bizony, nem akármilyen nyár volt ez Nimród életében, hiszen már úton volt a kistestvére, Nándi, aki azóta már meg is született. Nimród egyeduralma így véget ért, s mégis örömteli ez a fajta “trónfosztás”.

Mondanom sem kell, hogy már nagyon várom, hogy jövő nyáron a növekvő focicsapatot együtt fotózzam, születési sorrendben: Nimródot, Milánt, Dávidot és Nándit. Úgy érzem nem kis teljesítmény lesz, de már vannak ötleteim és jelentem: készen állok egy újabb kihívásra :D!

Bella és Sanyi! Szívből gratulálok az új kis jövevényhez és a szépen cseperedő Nimródhoz is, Isten ajándékai ők! Remélem az általam megörökített pillanatok mindig melengetik majd a szíveteket és emlékeztetnek a sok szép csodára, amellyel Isten megáldott titeket!

Az Élet szép!

One thought to “Bella kismama portréi”

  • Miriam

    Nagyon gyonyoru vagy Blla!Nimrod is nagyon aranyos :*!Gratulalok Ineznek!!!!!!!!!!! 🙂

    Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *