LIFE IS BEAUTIFUL

Blanket fort adventure

Egy nagyon kedves és helyes fiatal párt fotóztam november elején, akik képesek voltak leutazni Debrecenbe a képekért. Rebeka és Ambrus portréi úgy valósultak meg, mint legszebb álmaimban. Szerették volna, ha kétféle stílusú ruhában fotózom őket, egy elegáns és egy lazább, fiatalos összeállításban, ezért a képeket két részletben fogom megosztani. Helyszínnek egy olyan helyet választottam, ami 3 perc sétára volt egymástól, így kellemesen telt a fotózás és minőségi idő jutott a képek elkészítésére. A fotózást egy mezőn kezdtük, majd a mezővel határos kiserdőben fejeztük be. A kellékek rám lettek bízva, amiért külön köszönet jár a párnak, hiszen egy olyan egyszerű, de mégis jópofa ötletet sikerült megvalósítani, amit már évek óta tartogattam a tarsolyomban és illik az általam kedvelt ‘vintage’ stílusba is. Ezt a fotózást egy angol nyelvű idézet, illetve gyerekkori élményeim ihlették. A játék angol neve (ami az idézetben is benne van) making a blanket fort, vagyis egy olyan sátor, erőd vagy bunker felállítása, amit a gyerekek otthonról elcsent régi függönyökből, takarókból, hálózsákokból “építenek” a kert vagy a lakás, esetleg a padlás egyes pontjain, hogy a külvilágtól elbújjanak.

Amikor megkérdeztem Rebekát, hogy miért szeretné, hogy fotózzam őket, akkor azt válaszolta, hogy szereti a képeimből áradó melegséget és szeretné, ha olyan képeket készítenék Róluk, amelyeken érezhető a szeretet, a szerelem és a ragaszkodás. Akkor már tudtam, hogy ez a fotózás könnyed és fiatalosan romantikus lesz, egy örök kedvenc. Nagyon jól éreztük magunkat, a képek is tanúsítják, hogy a fotózás vége felé Rebeka és Ambrus majd’ kiugrott a bőréből jókedvében :D.

A képeket elnézve remélem mindenki felidézi majd legszebb emlékeit a gyerekkoráról vagy a szerelméről és az első adandó alkalommal épít egy bunkert a gyerekekkel vagy a szerelmével, ahova elbújhat a téli hideg elől egy kis frissen illatozó süti és egy bögre forró kakaó kíséretében!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.