CHASING LIGHT

Nelli & Zoli portréi

Nelli és Zoli portréit az esküvő utáni napokra terveztük, először gondolkodtunk balatoni fotózásban, végül a kiszámíthatatlan időjárás miatt egy héttel később, egy közeli, tiszalöki fotózásban egyeztünk ki. A képeket elnézve az ember azt gondolná, hogy milyen nyugodtan is telt, pedig csak mi hárman tudjuk, hogy mennyit izgultunk aznap. 10 perce lehettünk úton, amikor telefonon szóltak, hogy Tiszalökön szakad az eső. Így fogtunk magunkat és elindultunk a másik irányba, bálaföldeket, tarlókat keresve. Nagy szerencsénkre Zoli hamar megtalálta a legjobb helyeket, így nem volt hiába a nagy készülődés.

A nagy esőfelhő elhagyta Tiszalököt és mire odaértünk, már a naplemente sugaraiban “fürödtünk”. A fotózás második részének fő kelléke egy régi csónak volt, amit egy antik horgolt csipkékből összeállított girlanddal díszítettem. Nem kis kihívás volt motorcsónakból fotózni a csónakban ülő párt, de nem is én lettem volna, ha nem próbálom ki ezt is :).

Kedves Nelli és Zoli! Számomra nagy élmény volt ez a nap, remélem ti is a nagy rohanás ellenére jó mókaként emlékeztek vissza rá és tetszenek az elkészült képek! Közelgő nászutatokhoz szép időt kívánok, remélem sok szép, életreszóló kalandban lesz részetek!

Ruha: Kocsár Valéria – Kocsár Valéria Ruhaszalon
Cipő: Badgley Mischka
Smink: Kiss Petronella – Head Office
Haj: Kecskés Gábor – Cut & Coffee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.